GBS International Laser Cladding

Laser Cladding

Maritieme industrie

In deze sector kunnen wij een oplossing bieden voor motor- en voortstuwingsonderdelen. Elk (zee)schip ondervindt hinder van slijtage. Slijtage zorgt op korte termijn voor een hoger brandstofverbruik en op langere termijn kan het zelfs resulteren in uitval van een of meerdere bedrijfsvoeringen die veel kosten met zich meebrengen.

U wilt beide gevallen natuurlijk voorkomen zonder al te hoge ingrijpingen en hoge kosten. Met onze laserclad techniek kunnen wij u volledig ontzorgen. Om onderdelen te beschermen kunnen wij een corrosiewerende of harde slijtlaag aanleggen. Daarnaast kunnen wij door middel van lasercladden er ook voor zorgen dat beschadigde onderdelen weer teruggebracht worden naar originele staat.

Onderdelen maritieme industrie:

Een aantal voorbeelden van werkstukken die wij met de lasercladtechniek kunnen behandelen zijn: schroefassen, hub propeller, pasronde, schroefblad herstel, zuigerkronen, generatoren en nog veel meer.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze lasercladding dienst? Dan staan wij u graag telefonisch of per mail te woord.

Verkoop team lasercladden

Verkoop lasercladding

Richard van der Windt
Sales Lasercladden
Tel. +31 186 645 552

Mobile +31 6 23 01 00 82
Email R.vanderwindt@gbs.international